De la llotja al plat

Restaurant "el Peix"

El Peix Taiet Restaurants estem situats dins la Nau del peix del Mercat de la Independència de Terrassa, formant part d’aquesta gran família i coneixedors del gran valor que el mercat ofereix a la ciutat, el que ens mou dia rere dia és satisfer les exigències gastronòmiques de la clientela.

Estem especialitzats en peix fresc de llotja, cuinat al moment, amb receptes i sabors tradicionals i innovadors. Amb aquesta proposta volem recuperar l’autèntic sabor del peix fresc!, fer-vos viure una bona experiència al Mercat, i contribuir a recuperar una dieta de cultura mediterrània, sincera, honesta i senzilla, amb receptes per tots els gustos i butxaques!

Actuem amb respecte, transparència i confiança vers els consumidors i la filosofia del mercat, ja que són característiques que tenim interioritzades gràcies a la llarga experiència culinària de Cal Taiet on la tradició, la qualitat i la proximitat formen part del nostre ADN.

Horari

De dilluns a diumenge:
de 13:00h a 17:00h

Divendres i dissabte per sopar, només obert  amb reserva prèvia

La Carta

Carta

Menú de mercat

de dilluns a divendres al migdia

Menú de tapes

Vins i caves

Carta amb al·lèrgens
consulta els al·lèrgens dels peixos del dia al nostre personal

El Mercat

Estem al Mercat de la Independència, un mercat cèntric i ple de vida, dins un dels edificis modernistes més emblemàtics de Terrassa.

Formem part de la família de paradistes del Mercat! Nosaltres ens trobem al mercat del Peix, una ala del mercat amb porta directament al carrer del Raval de Montserrat, dit d’altra manera també, el carrer del peix, per això el nom del restaurant és simplement El Peix, Taiet restaurants, per fer homenatge al lloc, al que s’hi ven i a l’ofici.

Us convidem a passejar-vos pel Mercat, a deixar impregnar-vos de les seves olors, colors i sabors! A consumir proximitat, qualitat i a mantenir el petit comerç, fer cultura i gaudir de la tradició del bon menjar!

Aquest NADAL, gaudeix del Peix amb un xec regal

Posem a la vostra disposició Xecs regal de diferents imports per regalar aquest nadal, al millor amic, a la millor parella, al millor company de feina,…

Adquireix-los als nostres restaurants, te’l faran al moment i tenen tot un any per gastar-lo.

Regala Nadal, regala El Peix

Troba'ns al centre de Terrassa