Història

La dificultat de fer les coses senzilles, aquesta és la nostra filosofia. Fer-vos sentir com a casa. Cultivar, collir i cuinar els millors productes per servir-vos-els a taula. De la manera més tradicional: a foc lent, a la nostra brasa, feta també per nosaltres amb llenya d’alzina.

Cal Taiet, compta amb més de setanta anys d’experiència. L’enclavament geogràfic del poble d’Ullastrell, a cavall de Martorell, Terrassa, Olesa de Montserrat i tots els pobles del voltant, van convertir casa nostra en una petita fonda familiar. Plats calents i hostalatge per a viatjants, van fer de casa nostra un punt de parada enmig del camí.

L’any 1972 vam timbrar la primera carta oficial i s’iniciava la trajectòria del nostre restaurant. Avui, tants anys després, seguim treballant cada dia per oferir-vos la nostra manera de fer. Una manera d’entendre la cuina que podeu trobar al poble d’Ullastrell i a Terrassa, lluny de l’entorn rural que ens caracteritza o enmig de la zona lúdica del Parc Vallès. El bo i millor del camp al mig de la ciutat.

La nostra cuina

Fem cuina catalana tradicional i autèntica. Sense artificis ni pretensions, elaborada amb productes propis de temporada i la selecció de les millors matèries primeres. Una cuina com la nostra, basada en l’excel·lència del producte, és transparent. Tastareu la millor carn i les millors verdures sense més secrets que el seu millor sabor.

La brasa

A foc lent i amb carbó d’alzina, elaborat segons els mètodes tradicionals i fet als camps de la nostra finca. La forma més ancestral de cuinar els aliments la trobareu a casa nostra. Una cuina feta al moment i en el seu punt just de cocció per presentar-la a taula i deixar-se seduir pels gustos més purs.

L’hort

Cultivem allò que menges. L’hort de Cal Taiet és part del nostre paisatge. Així podem nodrir la carta amb els productes de temporada més ben escollits. Al llarg de tot l’any, plantem els plançons, reguem, cuidem i collim la millor verdura de cada època per servir-vos-la al plat. Sense intermediaris, amb el plaer de donar-vos el millor de la terra i el fruit més preuat del nostre esforç.