299847_10150756870315338_5440239_n

Gairebé 240 comensals van omplir l’espai del Chill out del Taiet en la nit de Sant Joan, que enguany servia per inaugurar també la temporada a la fresca i els sopars a la terrassa exterior.

La flama, duta del Canigó, va encendre la foguera de Sant Joan, preàmbul d’un sopar multitudinari a l’espai chill out. Els clients que hi varen assistir van poder degustar els plats del bufet lliure a de la millor expressió de la nostra cuina catalana: plats freds i amanides per començar; carns a la brasa de tot tipus de segon plat; i meló i síndria, de postres, i la millor coca de Sant Joan d’Ullastrell, acompanyada de mistela.

La música de Jaume Font DJ i el ball van encarregar-se d’allargar la festa fins a les 3h de la matinada, en un ambient festiu, familiar i acompanyat del millors cava i els millor caipirinhas de la comarca. Un èxit de gent i entusiasme que augura noves edicions!